ECHT WAAR: Poker op de Universiteit!

Je leest het goed. Op zeer prestigieuze universiteiten in Amerika en Europa kan nu gepokerd worden als educatief middel. Zo kan het dus ook! 

 Wat begon als een experiment van Harvard professor Charles Nesson om de educatieve aspecten van poker te onderzoeken, is nu aanleiding voor studenten over de hele wereld om een pokerclub op de campus te beginnen. Zo'n club opereert dan onder de paraplu van de Global Poker Strategic Thinking Society (GPSTS).

"Poker leert ons vele lessen die overdraagbaar zijn op de uitdagingen van het leven. Zoals strategisch begrip van risico, resource management en zelfbeheersing," volgens Nesson, al veertig jaar een professor op Harvard. "When to hold'em and when to fold'em."

Lees hier meer. 

Lees ook:Top 5 Poker Boeken voor Beginners
Lees ook:Bluffen is een wetenschap.
Lees ook:Les 4: Odds en Outs – Kansberekening in Poker
Lees ook:De Schaduwkant van het Poker
Lees ook:Absolute Poker Schandaal: Bekijk het Bewijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>